2013-12-09

Deszk Országos Serdülő Csapatbajnokság 2013


A szombati napon Szegedre utaztunk, hogy másnap részt vegyünk a 2013. évi csapatbajnokságon. Klikkelj tovább a részletekért.
 
Rovat: Hír archivum 2013
Beküldte: veszpremjudo

 A helyi karácsonyi vásárban kezdtük meg a csapatépítést , mely csapat 3 év után tudott újra elindulni az Országos Serdülő Csapatbajnokságon.  A hangulat garantált volt , az állomány összetétele már jó előre ezt ígérte.

A hosszúba nyúlt éjszaka után csapatunk lelkesen állt neki a küzdelmeknek, ahol a nap végére a pontszerző hetedik helyen végzett. A két egyedi igazolással velünk tartó fiú, az ajkai Hoch Ernő és a zirci Tóth Bálint jól illeszkedett a veszprémi fiúk közé, Fehér Olivér, Fülöp Bence, Hajdu Balázs, Kékesi Szabolcs, John Dávid, Kondics Márton, Kapcsándi Lóránt és segítőtársaik: Csuta Áron és Horváth Kornél.

  Köszönjük Henn Lőrincnek, hogy önzetlenül elvállalta a másik kisbusz vezetését Szegedre és velünk töltötte ezt a hétvégét.

Köszönjük, hogy az Új Amfora rendelkezésünkre bocsátotta mikrobuszát.

 Ezúton köszönjük a szülőknek is, hogy bíztak bennünk és elengedték velünk gyermekeiket, valamint a fiúknak, hogy bátran vállalták a megmérettetést.

Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy bejelentsem, 6 év után, 2014. január 1-től minden önként vállalt és választott feladatomról lemondok.

Remélem lesz olyan szülő , aki az elmúlt időben a gyermekeink érdekében végzett tevékenységemet folytatni fogja.

Természetesen veletek és köztetek maradok.

Hajrá Veszprém Judo SE, HAJRÁ GYEREKEK!

Mindenkinek szép karácsonyt és Boldog újévet kívánok! John Zoltán