2014-11-14

Veszprémi Sikerek


A Veszprém Judo SE versenyzői az elmúlt időszakban több, rangos versenyen vettek részt, ahol számos éremmel gazdagodtak.

Rovat: Hír archivum 2014
Beküldte: veszpremjudo

A Veszprém Judo SE versenyzői az elmúlt időszakban több, rangos versenyen vettek részt, ahol számos éremmel gazdagodtak.

2014. november 02-án került sor a Budapest Bajnokságra, ahol Hergovics Soma, Gazda Patrik és Hajdú Balázs képviselte az egyesületet. Balázs arany-, Patrik ezüstérmes lett, Somának sajnos nem sikerült felállnia a dobogóra.

2014. november 08-án Galántán rendezték a "Slovak Open" elnevezésű nemzetközi versenyt, ahol Jászvári András, Jászvári Erik, Répási Áron és Gazda Patrik mérette meg magát. András nagyszerű versenyzéssel 4 mérkőzéséből 3-t megnyert, csak a későbbi győztestől kapott ki, így bronzérmes lett. Patrik kiváló versenyzéssel mind a 3 mérkőzését ipponnal nyerve begyűjtötte az aranyérmet. Erik és Áron a nagy létszámú súlycsoportjukban sajnos nem tudtak eljutni a dobogóig.

 2014. november 09-án Baján rendezték az Országos Judo Bajnokságot, ahol két versenyzőnk lépett tatamira. Hajdu Balázs súlycsoportjában második lett, míg Kékesi Szabolcs ez a verseny most sajnos nem sikerült.

Mindhárom napon elkísérte a versenyzőket edzőjük - Károlyi Gábor -, aki többé-kevésbé elégedett volt a látottakkal.