2013-09-21

Osztályharc BÉCSBEN!


  Az  új tanév második hétvégéjén már a harmadik versenyen vettek részt a veszprémi judo klub versenyzői. Ezesetben Bécsben a nemzetközi nyílt Bécs-bajnokságon öten léptek tatamira. A kellemes környezetben és a jó szervezésben bízva 12 nemzet sportolója indult a 2 napos küzdelmekben.
Rovat: Hír archivum 2013
Beküldte: vpjudo

A veszprémi és a zirci klub közösen indultak, ahol a veszprémiek közül előbb az  U12-s korosztályban Makarész Dóra  a harmadik helyet szerezte meg, Takács Regő helyezetlen lett.

Majd U14 –ben Hajdu Balázs nem talált legyőzőre. Következtek az aznapi legidősebb versenyzők, az 1998-1999-s korosztály. Itt Fülöp Bence a 5. helynek örülhetett, John Dávid egészen a döntőig menetelt, ahol a zirci-veszprémi csapattársa várta. Dávid és Bicski Ádám parázs küzdelmet vívtak egymással, ahol nüanszok döntöttek Ádám javára. Dávid az ezüstéremért állhatott a dobogóra. Érdekesség, hogy mindkét fiú a Lovassy Gimnázium informatika tagozatát kezdte az idén, osztálytársak és egyben évek óta jó cimborák is.

 Az érmeknek, győzelmeknek mindenki nagyon örült.

Folytatódnak az edzések és a versenyidőszak is.

Minden érdeklődőket szeretettel várunk mind a Simonyi, mind a Dózsa Általános iskolába, részletek a www.veszpremjudo.hu honlapon.