Beszámolók

A 2012-es évben naponta látogathatóak edzéseink a Dózsa György általános iskolában és a Simonyi Zsigmond Általános iskolában, illetve heti 2 alkalommal Szentgálon tartunk kihelyezett edzést a helyieknek.

2012 év során több mint 45 versenyen vettünk részt:

-Külföldi versenyek (Szlovénia, Ausztria, Horvátország, Szlovákia, Hollandia, Németország, Montenegró), országos bajnokságok (többek között 6. bajnoki cím), Köztársaság Kupa, országos diákolimpiák, régiós bajnokságok, meghívásos versenyek.

-Országos bajnokaink vannak, a nemzetközi versenyekről rendszeresen éremmel térnek haza csapatunk tagjai. Országos Bajnok (Horváth Dorottya, Windischmann, Bence), Európa kupa győztes Horváth Levente)

-A Veszprém Judo életében először szerepeltünk Ifjúsági Európa Bajnokságon, (Windischmann Bence, Horváth Dorottya)

-Sikeresen rendeztük meg a régió, de talán az ország legnépesebb Regionális Rangsoroló versenyét 2012.03.13-ben is szülői munkaközösségünk és önkénteseink segítségével új helyszínen a veszprémi Március 15-ei úti sportcsarnokban.

A remek helyszín, a jó szervezés, a kellemes tavaszi napsütés, a 37 csapat és 289 nevező garanciát jelentett a jó versenyhez. A megnyitón Nagy György a Magyar Judo szövetség főtitkára elismerően szólt a klubunk munkájáról, eredményeiről. A sportegyesületünk vezetői köszöntötték a klub névadójának, Domonkos Lászlónak a lányát és családját, Fazakas Tamást a megyei szövetség elnökét, Károlyi Gábort és Takács Attilát az egyesület edzőit. Valamint két sportembert, akik már ezer szállal kötődnek a klubhoz, Braun Ákos Világ és Európabajnok valamint Ungvári Miklós háromszoros világbajnoki bronzérmes, akkor még olimpikont, most már olimpiai 2. helyen végzett versenyzőt.

Szervezett és módszeres beiskolázásainknak köszönhetően 1 háziversenyt rendeztünk a kezdő judokáknak, több mint 60 fő részvételével, ezáltal az utánpótlás nevelésünk, képzésünk, és az új beiskolázottak aránya évről évre nő, miközben a lemorzsolódás csökken.

Nagy megtartó erőt jelent a nyári táboroztatás, amit több turnusban több korosztály részére tartunk. Ezek közül kiemelkedő a balatonfűzfői Nemzetközi edzőtábor, ahol idén is több mint 60 fiatal készült fel az őszi versenyszezonra. A magyar judokák osztrák, német és román társakkal tudtak készülni a táborban, ahol kitűnő mentorok segítették a napi munkát. Bíró Norbert az ifjúsági fiú válogatott edzője és Braun Ákos az Atomerőmű SE ifjúsági edzője is oktatta a fiatalokat. Ezúton is köszöntjük a Magyar Olimpiai bizottság Sport XXI. programjának támogatását, mely nagy segítségünkre volt az edzőtábor megrendezésében.

Az eddigi eredmények és sikerek a jó szervezetnek, a jó gazdálkodásnak és a szülői háttérmunkának köszönhető.

Veszprém 2012. 01. 30.

Mérleg beszámoló letöltése itt (pdf)

Eseménynaptár

<<  <  Június 2024  >  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Támogatóink

amfora

lbknauf

mikrobusz

herend

Céginfo


Domonkos László Veszprémi Judo és Szabadidő Közhasznú Sportegyesület (VEJSE)

  • Cím
    8200 Veszprém Malomkő utca 5.
  • Tel
    +36(20) 20/243-5754

© 2021 Domonkos László Veszprémi Judo és Szabadidő Közhasznú Sportegyesület